Kom in beweging en neem regie over je leven!

Wat kan coaching voor jou betekenen?

In een individueel coachingstraject gaan we samen op zoek naar jouw werkelijke hulpvraag. Je krijgt inzichten, adviezen en praktijkgerichte oefeningen. Zo kun je even afstand nemen van je situatie, om vervolgens opnieuw keuzes te maken. Zodat je weer weet wat voor jou nu echt belangrijk is en hoe je dit kunt vormgeven in je dagelijks leven. Door in beweging te komen, dingen anders aan te pakken, merk je dat je de regie over je leven weer terugkrijgt. Jij hebt de touwtjes weer in handen. Dat versterkt niet alleen je veerkracht, maar geeft ook meer rust en wat misschien wel het belangrijkste is: meer plezier!

Mijn coachingstrajecten zijn over het algemeen kortdurende trajecten. Ik maak gebruik van mijn ervaring met diverse gesprekstechnieken, mindfulness & meditatie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), timemanagement, lichaamsgerichte oefeningen en energetisch werk.

Deze coachingsessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Rozendaal.

Alternatieve mogelijkheden

Coaching bij jou - Debby Rijnbeek Coaching

Coaching bij jou

Vind je het fijner of gemakkelijker om te praten in je eigen omgeving? Binnen een reisafstand van een half uur kom ik bij je thuis of op het werk. Woon of werk je verder weg? Neem contact met me op om te bespreken hoe we daar een oplossing voor kunnen vinden.

Coaching in de natuur - Debby Rijnbeek coaching

Coaching in de natuur

Hou je niet van binnen zitten en ben je liever buiten en lekker in beweging? Dan trekken we onze wandelschoenen aan en gebruiken we de natuur als inspiratie om de coachingsessies vorm te geven.

Schrijvend coachen - Debby Rijnbeek Coaching

Schrijvend coachen

Ben je niet zo’n prater en vind je het moeilijk om je gedachten en gevoelens te uiten? Ik ben opgeleid in het ‘schrijvend begeleiden’, wat een eenvoudige, maar zeer doeltreffende manier is om tot zelfreflectie, inzicht en groei te komen.

Voel jij je aangesproken?

Neem dan contact met me op, zodat we in een telefonische intake samen kunnen bekijken wat een coachingstraject voor jou kan betekenen en welke vorm je het meeste aanspreekt.