Debby-redirectpage

Debby Rijnbeek Coaching

Je probeerde mijn ergotherapie website te bereiken en nu kom je hier uit!
Na 25 jaar als ergotherapeut te hebben gewerkt, heb ik mijn ergotherapiepraktijk omgegoten naar een praktijk voor coaching en training.

Je kunt nog steeds bij me terecht!
Als je worstelt met vragen over langdurige vermoeidheid, omgaan met stress, of andere vragen hebt op bepaalde levensgebieden, help ik je graag verder. Ik heb al mijn kennis en ervaring als ergotherapeut nu samengevoegd met mijn opleiding en expertise als holistisch therapeut en coach, waardoor ik een veel completer traject kan bieden, dat voor velen zeer waardevol is.

Ook verzorg ik nu cursussen en workshops voor zorgprofessionals, over motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht werken.

Ben je nieuwsgierig?