Kickstart je energie

Op zoek naar een doorbraak in de manier waarop jij met stress omgaat? In dit krachtige traject ontdek jij in 2 maanden wat er nodig is voor meer ontspanning en energie in je leven en hoe je dit daadwerkelijk kunt gaan toepassen.

Loop je al een tijdje rond met stress en voel je dat je daar wat mee zou moeten doen, omdat je er onderhand wel klaar mee bent?

Zit je hoofd te vol en lukt het niet goed meer om je te ontspannen?

Heb je een moeilijke periode achter de rug en is je energie nog niet wat het wezen moet?

Was je goed op weg met je grenzen aangeven, vaker nee zeggen en meer te ontspannen, maar gebeuren er opeens dingen in je leven waardoor het nu niet meer lukt?

Laat me je helpen om kort maar krachtig de angel uit jouw energielek te trekken, waardoor je weer weet wat je moet doen en je niet steeds in je oude patroon terugvalt.

Debby in het bos

Dit is een traject voor jou, als:

✦ je klaar bent met altijd maar te lopen stressen.
✦ je verlangt naar je spontane, vrolijke, energieke zelf.
✦ je houdt van een korte maar krachtige aanpak van jouw concrete hulpvraag.
✦ je een goede basis wilt leggen, waar je vervolgens zelf verder mee aan de slag kunt.

Wat we gaan doen:

Voorafgaand aan dit traject hebben we een telefonische kennismaking, waarin we de coachvraag zo concreet mogelijk maken en passend voor de insteek van dit traject. Zo kunnen we ook ontdekken of de klik er is, want dat is wat mij betreft het belangrijkste voor een goede samenwerking. Ik stuur je ook een korte online vragenlijst, zodat we in de kennismaking meteen wat meer de diepte in kunnen gaan.

We plannen 3 live sessies in, die ongeveer 1 uur duren. Het traject duurt in totaal ongeveer 2 maanden, waarin we samen aan jouw hulpvraag werken. Op deze manier heb je voldoende tijd tussen de sessies, om goed aan de slag te kunnen met de adviezen en inzichten. Zodat je ook echt kunt ervaren wat je eraan hebt in jouw eigen dagelijkse situatie.

De sessies kunnen bij mij in de praktijk of online plaatsvinden, net wat jij het prettigst vindt en wat het meest geschikt is voor jouw coachvraag. Dit kunnen we samen bepalen tijdens de telefonische kennismaking.

Tijdens het traject krijg je praktische tips en oefeningen mee voor thuis. Dit zijn bijvoorbeeld audiobestanden, video’s of pdf’s met informatie. Je ontvangt ze rechtstreeks via de mail of op papier, dus je hoeft nergens voor in te loggen o.i.d. En je kunt er dus ook onbeperkt gebruik van blijven maken!

Tussen de sessies door heb je misschien vragen of kun je gaan twijfelen of je wel goed bezig bent. Ik ben er deze 2 maanden voor jou. Op werkdagen kun je mij altijd een bericht sturen via mail of whatsapp, zodat je snel duidelijkheid hebt en met een goed gevoel weer verder kunt.

Kickstart je energie

Kort samengevat:

3 live sessies van ongeveer een uur

2 maanden ondersteuning via mail/whatsapp

Praktische tips en oefeningen voor thuis

Jouw investering

Jouw investering voor dit krachtige mini-traject zit in jouw tijd en aandacht. Je gaat namelijk het meest aan dit traject hebben als je ook tussen de sessies door tijd en ruimte maakt om ermee aan de slag te gaan. Op deze manier kan dit traject een doorbraak worden in de manier waarop jij met stress omgaat.

Je kunt aan dit traject meedoen voor 337 euro incl. btw. (voor ondernemers excl. btw).
Je mag dit ook betalen in twee termijnen van 177 euro incl. btw. (voor ondernemers excl. btw).

“Door het coachtraject bij Debby ben ik erachter gekomen dat ik niet volgens mijn eigen voorwaarden leefde. Ik was vooral bezig met of ik het wel goed deed in de ogen van anderen en dat gaf me veel stress. Door dit inzicht neem ik nu meer tijd om eerst even na te denken voor ik meteen weer ja ergens tegen zeg. Dat geeft rust en ruimte en ik voel me een stuk meer ontspannen en positiever!” [S. 43 jaar]

Na deze twee maanden:

✦ weet jij wat jouw belangrijkste trigger is voor stress
✦ herken je je eigen lichaamssignalen, waardoor je hier op het juiste moment op in kunt spelen en voorkomt dat je jezelf steeds overbelast
✦ snap je het belang van ontspanning en heb je praktische tools om dit te bereiken, waardoor je minder snel overprikkeld raakt en met meer energie de dag doorkomt.

Over Debby

Door mijn unieke achtergrond als ergotherapeut, coach én holistisch therapeut kan ik putten uit een grote koffer met effectieve behandelmethoden en -technieken (zowel regulier als alternatief). Mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met stress, vermoeidheid en pijn geeft vaak een betrouwbaar gevoel en zorgt ervoor dat je je begrepen en gezien voelt. Ik laat je graag zien én ervaren hoe jij je leven kunt leven vanuit ontspanning en plezier.

Debby in het bos staand